Archief 2013
Kollumerzwaag, Zaterdag 30 Maart 2013
Bokashi lasagna maken op Schiermonnikoog.
Naar aanleiding van een lezing over bodemvruchtbaarheid van Mulder Agro BV op Schiermonnikoog is een aantal veehouders begonnen met het aanmaken van een grote Bokashi-lasagna.
Aan diverse materialen, zoals stro, vaste mest, drijfmest, kalvermest en riet zijn Ostrea Zeeschelpenkalk, Edasil kleimineralen en Microferm toegevoegd en vervolgens afgedekt met plastic. Na een periode van 6-8 weken zal de fermentatie klaar zijn.
De Bokashi lasagna zal worden gebruikt op het maïsland.
Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen op Schiermonnikoog.
Bron: EM Agriton natuurlijk actief. (Uitgave 2013 1e editie)
Adres:
MulderAgro
Foarwei 45
9298 JC Kollumerzwaag
Tel: 0511-441298
Fax: 0511-443891
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.mulderagro.nl
Whatsapp: 0613324139
Openingstijden:
Ochtend | Middag | |
Ma | Gesloten | 13.00-18.00 |
Di | 9.00-12.00 | 13.00-18.00 |
Wo | 9.00-12.00 | 13.00-18.00 |
Do | 9.00-12.00 | 13.00-18.00 |
Vr | 9.00-12.00 | 13.00-18.00 |
Za | 9.00-12.00 | 13.00-16.00 |
Zo | Gesloten | Gesloten |